Hanssi Kaiser

Tribute / Schlager

zaal

middel|groot

Periode

hele

seizoen

70er Schlagershow

Die Hanssi Kaiser 70er Schlagershow, etwas ganz anderes!
 

Misschien wel één van de leukste guilty pleasures ooit!

We schrijven de 70er jaren Duitsland: de DDR, de Berlijnse muur, Mercedes Benz, Franz Beckenbauer, Willy Brandt, Tatort, Derrick en vooral … de ZDF Hitparade met Dieter Thomas Heck!

Nederland genoot mee van de nummers van Udo Jürgens, Costa Cordalis, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Chris Roberts, Marianne Rosenberg, Heino, Dennie Christiaan en natuurlijk onze eigen Rudi Carell. We kennen ze allemaal: “Ich bin verliebt in die Liebe”, “Schön ist es auf die Welt zu sein” of “Ich bin wie du”. En wat te denken van nostalgische TV-tunes van o.a. Derrick, die Biene Maja en Sendung mit der Maus?
 
In een 2,5 uur durende theatershow (inclusief 20 minuten pauze) worden de tijden van de ZDF Hitparade nog eens dunnetjes overgedaan. Hanssi Kaiser en z’n orkest trakteren ons met een welwillende knipoog, in gepast 70er jaren decor met dito outfit op een onnavolgbare 'Reise in die Vergangenheit'.  
Hier komt Berlin!...... Een Duitse avond waar alle bekende hits uit de jaren 70 voorbij komen, gecombineerd met bekende TV-Tunes van die tijd.
 
Vanuit de huiskamer van Hanssi is er veel aandacht voor de tijdsgeest en worden de herinneringen aan de schlagers en andere karakteristieke momenten uit de jaren 70 aangeraakt middels korte anekdotes en wetenswaardigheden. Natuurlijk staat de muziek daarbij absoluut centraal. 
 
Met sfeervolle verlichting wordt enerzijds een intieme huiskamer setting gecreëerd om een volgend moment met de band flink uit te pakken omdat het tijd is voor een feestje. Zurück nach dem Siebziger!!
 
Niet alleen de liefhebbers van het genre, maar ook zij die er destijds wat minder van gecharmeerd waren zullen nu kunnen genieten van deze überauthentieke schlagershow. Voor de één alsof de tijd heeft stil gestaan en voor de ander één van de leukste guilty pleasures ooit.