top of page
over ons
WIN_20230601_12_02_55_Pro (2).jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-04 om 17.34.11.jpg

In 1999 start Loek Muijsenberg zijn culturele carrière bij ´t Speelhuis Helmond op de afdeling Marketing & Publiciteit. Waar hij zijn passie daadwerkelijk doorontwikkelt voor theater en muziek. Binnen enkele jaren is hij hoofd van de afdeling, plaatsvervangend directeur en maakt hij onderdeel uit van het managementteam.

 

Hij staat aan de basis van grote marketing- en programmeringsveranderingen. Een aantal jaren later is Loek betrokken bij de verbouwing van ´t Speelhuis. Loek staat ook aan de wieg van het digitale tijdperk. Hij bouwt de eerste website die later wordt uitgebreid met online kaartverkoop. 

 

Loek wordt al vrij snel programmeur voor jeugd- en familievoorstellingen en neemt het daarbij behorende marketingtheaterproject voor het lager onderwijs ook op in zijn portefeuille. Niet veel later komen daar ook de internationale producties bij. Ten aanzien van het laatste bezoekt hij -tot op de dag van vandaag- jaarlijks het internationaal geroemde Edinburgh Fringe Festival. 

 

In 2010 verlaat hij het Helmondse theater op eigen verzoek. Hij verhuist naar Spanje om daar bij zijn partner te gaan wonen. Hij blijft echter volop verbonden met de (Nederlandse) cultuursector en richt zijn eigen bedrijf (ZZP-er) op als cultureel consulent en marketeer. Ruim 8 is hij op de achtergrond actief voor Effacta Productions op marketing- en publiciteitsniveau. De laatste jaren doet hij hetzelfde voor Ellis Smit Producties. In de tussentijd, bezoekt hij nog altijd  festivals in binnen- en buitenland en weet als geen ander wat er leeft in de theater- en muziekwereld.

In september 2017 gaat hij bij Effacta Productions op de voorgrond werken en doet alle boekingen voor het nieuwe seizoen als ook de marketing en publiciteit. Wanneer Guido Nederlof besluit om te stoppen met Effacta, wordt het plan opgevat om Muijsenberg theatre-music-and more op te richten. Alle artiesten gaan met Loek mee naar zijn nieuwe bedrijf... en start er een nieuwe periode!

Muijsenberg theatre-music-and more staat voor kwalitatief theater, muziektheater, muziek, kamermuziek en klassieke muziek. Muijsenberg´s ruime ervaring en kennis van culturele marketing  en publiciteit, voorziet de voorstellingen en concerten van de juiste extra culturele "reclame"!

5 jarig bestaan in 2023

Met trots vieren we dit jaar het 5-jarig bestaan van Muijsenberg | Theatre Music & More! Jaren waarin wij ons hebben toegewijd aan het brengen van verbeelding, verbazing, pure emoties en … plezier. Het verbinden van publiek en artiesten door de kracht en magie van theater en muziek in de Nederlandse zalen, dát is wat ons drijft. Deze mijlpaal willen we daarom graag samen vieren met een buitengewoon jubileum-aanbod 2024/2025!

Het is gebruikelijk om bij een jubileum terug te kijken. Maar wij kijken liever vooruit. Naar het nieuwe theaterseizoen. En naar de toekomst. Waarin we ons theateraanbod verder zullen laten groeien en bloeien. We hopen dat je ook de komende jaren met ons meegaat op deze opwindende reis. 

 

bottom of page