top of page

Hanssi Kaiser Schlagershow - Schlager der 70er!

We schrijven de 70er jaren Duitsland: de DDR, de Berlijnse muur, Mercedes Benz, Franz Beckenbauer, Willy Brandt, Tatort, Derrick en vooral de ZDF Hitparade met Dieter Thomas Heck!

Nederland genoot mee van de nummers van Udo Jürgens, Costa Cordalis, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Chris Roberts, Marianne Rosenberg, Dennie Christiaan en natuurlijk onze eigen Rudi Carell. We kennen ze allemaal: “Ich bin verliebt in die Liebe”, “Griechischer Wein", “Ein Festival der Liebe” en “Du”. En wat te denken van nostalgische TV-tunes van o.a. “die Biene Maja” en “Die Sendung mit der Maus”?

In een 2 uur durende theatershow (inclusief 20 minuten pauze) worden de tijden van de ZDF Hitparade nog eens dunnetjes overgedaan. Hanssi Kaiser en z’n orkest trakteren ons, in gepast 70er jaren decor met

dito outfit op een onnavolgbare 'Reise in die Vergangenheit'. Hier komt Berlin! ...... Een Duitse avond waar uiteraard alle bekende hits uit de jaren 70 voorbij komen, gecombineerd met bekende TV-Tunes van die tijd. Maar er is ook plaats voor de minder bekende parels van de Deutsche Jaren 70 schlagermuziek. 

 

  • Instagram
  • Youtube
  • Facebook
210623_Hijlco-Span_01.jpg
descarga.jpeg
Interview met Hanssi Kaiser in het tweede uur
di 20 sept 2022
bottom of page