top of page

The Eagles Legacy - One of the Nights

Laat je meevoeren op de vleugels van The Eagles Legacy

Stap binnen in de magie van de legendarische Eagles met "The Eagles Legacy" en hun adembenemende theatershow "One of These Nights," die je meeneemt op een muzikale reis door de tijd. In 2024-2025 brengen ze deze onvergetelijke ervaring naar het theater, en het belooft een spektakel te worden dat je niet mag missen.

Met verbluffende visuals en meeslepende muziek brengt The Eagles Legacy het allerbeste van The Eagles tot leven. Ze hebben zelfs de finale bereikt in het eerste seizoen van het tv-programma 'The Tribute', waarmee ze hun uitzonderlijke talent bewezen hebben. Die erkenning brengt nog steeds volle zalen tot stand.

"One of These Nights" is niet zomaar een concert; het is een eerbetoon aan een van de meest iconische bands in de geschiedenis van de rockmuziek. Laat je betoveren door tijdloze hits als

"Hotel California," "Take It Easy," en "Desperado.“

Mis deze unieke kans niet om de muziek van The Eagles te ervaren zoals nooit tevoren. Laat je meevoeren op de vleugels van The Eagles Legacy. Het wordt een avond vol nostalgie, passie en onvergetelijke muziek.

The Eagles Legacy 
Bas van de Weijer : gitaar en zang
Hijlko Soepboer : toetsen, gitaar en zang
Erwin Pijl : basgitaar en zang
Gerben Visser : leadzang en gitaar
Joep Brouwer : gitaar en zang
Jim Schoonderwal : drums

bottom of page