proudly presents

honoringthestarslogo.jpg
  • Facebook
  • YouTube
TITLE.png
honoring.png
POSTER01-foto origineel met blur.jpg

Seizoen

2020- 2021

NAMES.png

De voorstelling 'YOU’VE GOT A FRIEND' is een prachtig theaterconcert waarin zangeres Vannessa Thuyns en zanger Nils Krake samen met hun vijfkoppige band een smaakvol eerbetoon geven aan de meest authentieke singer-songwriters ooit: James Taylor en Joni Mitchell.

Ook in Nederland draagt men deze levende legendes na ruim 50 jaar nog steeds een warm hart toe. De bloedmooie melodieën en teksten waarin diepere inzichten zijn verwerkt, zijn na al die jaren niet in kracht verminderd.

Vannessa en Nils zijn net als James Taylor en Joni Mitchell goede vrienden en kunnen als geen ander de liedjes zoals: Both Sides Now, Fire and Rain, You've got a Friend en The Circle Game vertolken. Naast de muziek vertellen ze op een spontane manier het opmerkelijke verhaal over de totstandkoming van de songs en over hun bewogen levens. Beiden leerden elkaar kennen bij "The Voice of Holland"

Dit alles maakt dat je YOU’VE GOT A FRIEND niet mag missen. Herbeleef hun grootste hits, geniet van de meerstemmigheid, unieke interpretaties en wees voorbereid op kippenvel, bezinning en emotie. Welke vrienden neem jij mee naar de show?

Vannessa speelde in diverse theatervoorstellingen, waaronder Hair , Oliver!, The 70s unplugged, Zingen met Hollands Mooiste, For the Good Times en Carpenstars. Ze was co-producent/co-writer van het muziektheaterstuk Carpenstars en won de HEMA Singer Songwriter wedstrijd 2015. Seizoen 7 trad Vannessa met succes op in The Voice of Holland en stond ze in het voorprogramma van Guus Meeuwis ‘Groots met een zachte G wintereditie’ concerten in Ziggo dome. Naast zingen is Vannessa ook een succesvolle schrijfster van "feel good" romans. Onlangs publiceerde zij "KNETTERVERLIEFD", te verkrijgen in alle boekhandels en online.

Nils Krake toerde al tijdens zijn studie aan het Conservatorium als achtergrondzanger mee met Do en viel hij af en toe in bij Alain Clark. Na jaren op de achtergrond te hebben gestaan trad hij samen met Vannessa in het succesvolle theaterprogramma Zingen met Hollands Mooiste, naar voren als lead zanger.

Theater Muziekbureau Muijsenberg.jpg
  • Facebook
  • YouTube