top of page

Noam Vazana - Ke Haber (The Secrets of Andalusia)

Na een succesvolle release in PARADISO april 2018, een uitverkochte BIMHUIS juli 2018 en een 90 concerten wereld tournee, keert Nani terug met een geweldige theaterprogramma naar Nederland. 

De vurige "Sevillanas" en de Moorse "El Andalus"-cultuur vloeien samen in een prachtig wereldmuziekconcert. Een voorstelling die de passievolle en authentieke geluiden van Zuid-Spanje verkent en doorreist naar de zinderende muziek van de Sahara. Nani presenteert een nieuwe, bedwelmende mix van oude en moderne ´grooves´ waardoor je helemaal verliefd wordt op de Spaanse en Noord-Afrikaanse muziek. "The Secrets Of Andalusia" is een ontroerende en authentieke reis langs de diepgewortelde en folkloristische tradities van Spanje en Marokko, waarover de Volkskrant schrijft: "must-see show". De `soulvolle` Portugese / Marokkaanse zangeres Noam en de Griekse Flamenco-gitarist Pericles Makris omarmen elkaar en betoveren je.

 

Laat je meeslepen tijdens een reis naar de nauwe marktstraten van Fez en Cordoba, terwijl je meeklapt met bekende Flamenco-klassiekers en andere aanstekelijke volksliedjes.

 

Noam wordt begeleid door een gitarist en een percussionist.

"Treffend gezongen. Heel goed gedaan" - OOR
“Een show die je niet mag missen” - Volkskrant
"A musical phenomenon" - Kulturbörse Freiburg
“Extraordinary, Noam’s wonderful ballads go underneath your skin” - Frankfurter Algemeine Zeitung

Haar verdiensten

  • Winnares van de Sephardic Music Award 2017, stond al in de iTunes Top-20 bestseller met haar album

  • Noam stond reeds op North Sea Jazz, bij Giel Beelen, Music Meeting het Concertgebouw en meer. 

  • Noam Vazana, winnares van het concours "Mooie Noten" in 2010, gaf de afgelopen jaren maar liefst, 90 concerten over de gehele Wereld zoals Noord-Amerika Europa, Israël en Marokko.

  • Noam's tweede album Love Migration (Heartselling), bekroonde de iTunes Top-20 bestseller en won haar de ACUM albumprijs 2015.

  • Noam speelde op Jazzahead DE, North Sea Jazz NL, Roccella Jonica Jazz IT, TEDx NL , Intl. vredesconferentie CH, Music Meeting NL

  • Haar debuutalbum Daily Sketch in 2011 (Combo Records) genereerde lovende recensies en het album werd onmiddellijk gekozen voor 'Album van de week' op NTR-radio NL en twee singles David's Lament en Personality werden 'Hit of the week' op zowel Radio 2 NL en NTR radio NL.

  • Dit jaar is Noam op tournee met 90 concerten wereldwijd: Noord-Amerika, Europa, Azië en Afrika.

bottom of page