top of page
KLAVER4PRODUCTIES.png
Nieuwe concepten voor nieuwe tijden...

Soms zie je op het spoor drie locomotieven geschakeld die een lange rij wagons voorttrekken. De daardoor ontstane trekkracht is verdriedubbeld. Klaver4producties bestaat uit drie impresariaten en u als theaterprogrammeur als 4e trekkracht van onze producties.

Theater Dept., Muijsenberg theatre-music-and more en Kaptein Producties gaan een adhoc samenwerking aan om voor het seizoen 2022-2023 onze krachten projectmatig te bundelen. De gesprekken in de afgelopen coronaperiode resulteren voor oktober 2021 in onze eerste gezamenlijke deelaanbieding, getiteld Q-Tributes en Q-Tapas.

 

 

Q-Tributes

Wat zijn Q-Tributes? Deze tributes onderscheiden zich van alle andere tributes doordat ze ten eerste een hoge kwaliteit hebben, maar niet per se een perfecte kopie zijn van het origineel. Q-Tributes vormen 'eigen interpretaties' door nieuwe originele artiesten van de originele versies. Door de eigen 'touch' ontstaat bijna een nieuw product.

 

 

Q-Tapas

De drie bovengenoemde impresariaten bieden u samen vanuit hun totale aanbod een vijftal Q-Tapas voorstellingen aan. Elk met een eigen gezicht, thema of sfeer. Je zou kunnen zeggen dat je met Q-Tapas -tegen een zeer betaalbare prijs- een minifestival in huis haalt. Het publiek „proeft, ruikt en beleeft“ een variatie aan muziekstijlen binnen één thema. Net als bij tapas eten, worden kleine muzikale en theatrale „hapjes“ voorgeschoteld.  De formule is eenvoudig maar trefzeker. Drie artiesten schuiven aan op één avond...De liefde voor muziek en theater gaat door de maag. Geniet smakelijk! 

 

Wij groeten u hartelijk,

Paul Kaptein, Kees  Verdaasdonk en Loek Muijsenberg

magazine klaver4-omslag.webp

Klik op magazine voor download

bottom of page