top of page

L.A. Studio Heroes - Het verhaal achter vele grote hits

Als je de namen Michael Jackson, Madonna, Toto, Eric Clapton, Michael Bolton, Cher, Boz Scaggs, Steely Dan, Michael McDonald of George Benson leest, waar denk je dan aan? Hoogstwaarschijnlijk

aan de grootste hits uit de jaren 70 en 80!

Maar weet je welke muzikanten meegespeeld of meegeschreven hebben aan succesvolle hits van bijvoorbeeld Lionel Richie en Elton John? Wie er mede achter het grote succes van het album Thriller van Michael Jackson zaten? Je zult vast verbaasd zijn als je leest dat slechts een handje vol muzikanten uit Los Angeles grotendeels verantwoordelijk waren voor deze successen. Ze zijn te horen op meer dan 5000 (!) albums en zijn samen goed voor meer dan een half miljard verkochte albums! Zij zijn de L.A. Studio Heroes!

In de voorstelling L.A. Studio Heroes neemt een 8-koppige band je mee terug naar de opnamestudio in Los Angeles en verteld je hoe deze wereldhits zijn ontstaan en door wie ze zijn gemaakt. Ondersteund door sfeerbeelden waan je je terug in de jaren 70 en 80. Voor iedere muziekliefhebber is deze show een must see. Een show die je vanaf het eerste nummer meeneemt op een intrigerende muzikale reis vol verbazingen!
 

  • Instagram
  • Youtube
  • Facebook
bottom of page