O´DREAMS

Wereldmuziek / Folk

zaal

klein|middel

Periode

nov 2020 tot

mei 2021

In samenwerking met VIVESCO Home of Entertainment

The Irish Times

In hun nieuwe voorstelling ‘The Irish Times’ rijgt O’DREAMS aan de hand van bekende én onbekende songs, spannende verhalen en humoristische anekdotes ‘the milestones in Irish history’ aan elkaar. Een ode aan Ierland, zijn geschiedenis en zijn beroemde inwoners, waaronder The Dubliners, Planxty, The Chieftains, Van Morrisson, The Pogues en U2. Daarmee is ‘The Irish Times’ de meest eerlijke, echte en oprechte voorstelling van 2020-2021 die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen absoluut niet mogen missen.

 

O’DREAMS doorkruist op uiterst muzikale wijze het rijke en roemruchte verleden van Ierland. Van de komst van de Kelten, Saint Patrick en de Vikingen via de grote hongersnood naar de folky jaren zestig. Van Bloody Sunday, the Dubliners en Riverdance tot aan Brexit en backstop. Het bevriende drietal trekt van Dublin naar Galway Bay en van Belfast naar Dingle en laaft zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen. Onderweg ontrafelen ze het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten, literaire helden en andere vreemde kostgangers.

 

O’DREAMS groeide de afgelopen vijf jaar uit tot een vaste waarde in het Nederlandse theatercircuit. Met uiterst muzikale én vermakelijke voorstellingen die bij uitstek geschikt zijn voor de kleine zalen en de middenzalen. Dé garantie voor een avond vol parels van songs uit Ierland en de boeiende verhalen van drie heerlijke rasmuzikanten. Uw publiek zit op het puntje van de stoel en luistert ademloos naar prachtige driestemmige Ierse ballads, om even later vier plaatsen naar rechts en drie rijen naar voren te ontwaken in een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. O’DREAMS is een Iers/Nederlands klassetrio dat ontroert en opzweept en het publiek werkelijk weet te raken.

 

Bezetting

Danny Guinan - zang, gitaar

John Flierman - zang, gitaar, bouzouki, bodhran

Ed Veltrop - zang, accordeon, piano, toetsen

 

© 2020 Muijsenberg | theatre-music-and more

E info@muijsenberg.nl 

T 085 201 6 201

whatsapp_PNG5.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon