Soms zie je op het spoor drie locomotieven geschakeld die een lange rij wagons voorttrekken. De daardoor ontstane trekkracht is verdriedubbeld. Klaver4producties bestaat uit drie impresariaten en u als theaterprogrammeur als 4e trekkracht van onze producties.

Theater Dept., Muijsenberg theatre-music-and more en Kaptein Producties gaan een adhoc samenwerking aan om voor het seizoen 2021-2022 onze krachten projectmatig te bundelen. De gesprekken in de afgelopen coronaperiode resulteren voor januari 2021 in onze eerste gezamenlijke deelaanbieding, getiteld Q-Tributes.

 

Q-Tributes

Wat zijn Q-Tributes? Deze tributes onderscheiden zich van alle andere tributes doordat ze ten eerste een hoge kwaliteit hebben, maar niet per se een perfecte kopie zijn van het origineel. Q-Tributes vormen ‘eigen interpretaties’ door nieuwe originele artiesten van de originele versies. Door de eigen ‘touch’ ontstaat bijna een nieuw product.

 

Formule

De drie bovengenoemde impresariaten bieden u samen vanuit hun totale aanbod zevental Tributes aan waaruit u in willekeurige samenstelling drie Tributes kiest. Die drie Tributes kunnen naar eigen inzicht en binnen de grenzen van een geheel seizoen in uw programmering worden ingepast. Daarmee ontstaat als het ware een Q-serie.

Bijzonder is de prijsbepaling. De prijs is een all-in Uitkoopsom of Garantiesom met vastgelegde partageverdeling. Uw selectie van drie Q-Tributes wordt door onze drie impresariaten productioneel en publicitair maximaal ondersteund. 

U kunt bij alledrie de genoemde impresariaten uw keuze uit drie van de zeven Q-Tributes maken, ook voor Q-Tributes die niet tot dat desbetreffende impresariaat behoren. Voor inhoudelijke informatie over de zeven Q-Tributes verwijs ik u naar onderstaande website: www.klaver4producties.nl.

 
Aanbod Q-Tributes:
  • Billy Joel Experience

  • Great American Songbook Country & Blues

  • The First Ladies of Jazz

  • Tribute to Barbra Streisand

  • Sex, Hammond & Rock ‘n Roll

  • A Tribute to James Brown

  • John Denver Tribute

KLAVER4PRODUCTIES.png