top of page

U2be - A Tribute to U2

“U2be - The Belgian U2 Experience" is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. Een "must see" voor iedere U2 fan!

EEN KORTE EN KRACHTIGE VERWIJZING NAAR U2 EN BELGIË.

Tribute band U2be is ontstaan in 2016, nadat eerder dat jaar “CU2PLAY – The Belgian Tribute to Coldplay & U2” frontman Sander Deroo om het leven kwam bij een arbeidsongeval. De band bouwde sinds 2011 een stevige reputatie op als tribute band met optredens over heel Vlaanderen, Wallonië en Nederland. Na dit tragische verlies beslisten de bandleden om samen te blijven muziek maken, enkel verder te gaan met de U2 tribute en onder een andere naam: U2be. Een nieuw project en een korte en krachtige verwijzing naar U2 en België.

ÉÉN VAN DE ALLERBESTE U2 TRIBUTES TER WERELD

Na een op alle vlakken moeilijke zoektocht werd een geschikte zanger gevonden voor de nieuwe band. In 2016 hebben de bandleden de tijd genomen om de act te perfectioneren en podiumklaar te maken richting 2017.  Sindsdien is het met grote stappen voorwaarts gegaan en is de band geworden tot wat ie nu is: één van de allerbeste U2 tributes ter wereld.

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page